top of page

Mat & Dryck...

Boka din middag/fest/firande på Le Bistro (Hotell Bellevue).

Restaurang Bellevue Le Bistro hälsar er välkomna till en restaurang med en fantastisk utsikt över Vättern och småbåtshamnen. Söker ni frukost eller middag vid ert boende hos oss eller bara vid ett tillfälligt besök så är vår restaurang, Le Bistro, ett självklart val!

Le Bistro i Hjo

Hotell Bellevue

Tel:

0503-6534 22

Epost:

Mat & Dryck

Öppet året runt

A la carte

Mat.se har gjort det busenkelt att handla och välja bland 10 000 matvaror på nätet. Via din dator, smartphone eller surfplatta får du de varor du vill ha.

Med ett stort och uppskattat sortiment levererar de snabbt till största delen av Sverige, och du kan själv välja en tid som passar dig. Du behöver inte binda dig till ett abonnemang och får fri frakt på beställningar över 750 kronor.
Då du beställer maten i förväg har du möjlighet att i lugn och ro planera ditt inköp.

Handla mat online

Mat.se

Tel:

010-8844827

Epost:

Fri frakt över 750kr

Ekologiskt sortiment

Flexibla leveranse

Mysigt och stilfullt Bageri & Vincafé på historiska hotell Vår Gård i Saltsjöbaden. Dagens godaste stunder i vacker miljö vid havet.

Här njuter du av välkomponerade måltider och nybakat omgiven av stilren design och konst. Vår Gårds Bageri & Vincafé serverar säsongens finaste lokala råvaror med fokus på hållbarhet och kvalité. Alltid lagat från grunden av Vår Gårds prisade kök och bageri.

Bageri & Vincafé

Vår Gård Saltsjöbaden

Tel:

08-748 77 00

Epost:

Hållbart

Närproducerat

Havsnära

Middagsfrid erbjuder hemleverans av färdigplanerade matkassar med recept, som ger kunderna tid att laga god mat av högsta kvalitet.

Många sliter med inköp, planering och matlagning och allt fler väljer hel - och halvfabrikat i brist på tid och ork. Det vill Middagsfrid ändra på.
Alla rätter är hälsosamt planerade och de provlagas samt provsmakas alltid. Då Middagsfrids fokus ligger på den äkta råvaran får du färskt, ekologiskt och utan onödiga tillsatser direkt hem till din dörr.

Mat & recept till dörren

Middagsfrid

Tel:

08-55 117 118

Epost:

Klimatgoda

Bästa kassen 2021

Goda middagar

Lina hjälper dig att få livspusslet att gå ihop. Varannan vecka kommer en välfylld matkasse hem till dörren.

Lina hjälper dig att få livspusslet att gå ihop. Varannan vecka kommer en välfylld matkasse hem till dörren, planerad in i minsta detalj med recept och ingredienser för 5 middagar åt ca 4 personer.

1000 kr rabatt (200 kr rabatt per matkasse på de 5 första leveranserna). Endast nykunder. Gäller leveranser till och med den 30 november
Kod att ange i kassan NYKUND_1000KR_5MATKASSAR

Linas Matkasse ger 1 000kr i rabatt

Linas Matkasse

Tel:

08-525 024 73

Epost:

1 000kr i rabatt

Enkla recept

30% rabatt

bottom of page