top of page

Sällskapsdjur...

Sedan 2021 erbjuder FirstVet inte bara videomöten med veterinärer utan även en bred försäljning av relevanta hjusdjursprodukter på en och samma sida.

Alla produkter i vårt sortiment är noggrant utvalda av våra erfarna veterinärer. Vi har snabba hemleveranser och om du handlar för över 500 kr bjuder vi på frakten. Om du har några frågor eller funderingar hör av dig till vår fantastiska kundtjänst så hjälper vi dig.

FirstVet

FirstVet

Tel:

010-206 70 66

Epost:

Fri frakt över 500kr

Snabba hemleveranser

Erfarna veterinärer

Mästaren i slädhundsracing, Thomas Waerner, har smått unika och därtill värdefulla kunskaper om hundars hälsa och välbefinnande.

När han belönar sina hundar efter väl utförda insatser, väljer han produkter gjorda av naturliga råvaror, utan onödiga tillsatser. Eftersom den filosofin rimmar väl med Vitakrafts, ser man fram emot ett givande samarbete med Thomas under 2021. Målsättningen är att engagera hundägare och göra dem uppmärksamma på Vitakrafts breda utbud av belöningsgodis.

Waerner och Vitakraft

Vitakraft

Tel:

045208404

Epost:

Naturliga råvaror

Två mästare

Kvalitet

När du väljer hemleverans från oss behöver du inte vara hemma för att ta emot paketet, vi ställer det utanför din dörr.

Du behöver helt enkelt aldrig släpa tunga fodersäckar igen. Fri frakt över 500 kr. Hos VetZoo.se hittar du allt till ditt husdjur, t.o.m. veterinärfoder.
VetZoo är Sveriges ledande butik på nätet för djurägare. Hos oss finns ett stort sortiment av kvalitetsprodukter. Vid beställning har du möjlighet till kostnadsfri veterinärrådgivning.

VetZoo

VetZoo AB

Tel:

010-206 78 80

Epost:

Snabb leverans

300 000 nöjda kunder

Brett sortiment

bottom of page