top of page

Ekonomi...

P.F.C. är det nya sättet att få koll på sin vardagsekonomi. P.F.C. är en app och ett kostnadsfritt Mastercard® som hjälper privatpersoner få koll på sina pengar.

I appen kan du bland annat se vilka kategorier du lägger mest pengar på, frysa och tina upp ditt kort och skapa grupper för att dela köp med vänner. Med den automatiska kategoriseringen kan du djupdyka i dina shoppingmönster och jämföra dina utgifter ett år tillbaka.
Med P.F.C. slipper du även alla extra avgifter och valutapåslag på köp utomlands.

Koll på pengarna

PFC Technology AB

Tel:

08-662 96 00

Epost:

Koll på pengarna

Kostnadsfritt kort

Kostnadsfri app

Med Sigmastocks är det enklare än någonsin att spara i aktier. Det är en världsunik spartjänst, som är först med att kunna erbjuda ett helt automatiserat aktiesparande.

Att komma igång är enkelt och tar bara några minuter, sedan sköter sparandet sig själv: från köp till optimering av din eller dina portfölj. Allt till en av marknadens lägsta avgifter. Nyckelord: Enkelt, billigt, tryggt, aktier.
Genom att kunna välja bort sektorer du inte vill ha i din portfölj får du ett skräddarsytt sparande.

Ett bättre sätt att spara

Sigmastocks

Tel:

Uppgift saknas

Epost:

Ett schysstare sätt

Förvaltas i aktier

Personligt

En möjlighet att samla ihop flera smålån eller att du kan investera i viktiga saker för dig.

MedMera Bank är ett helägt dotterbolag till Kooperativa Förbundet och marknadsför privatlån under varumärket Coop Privatlån. Coop Privatlån erbjuder lån till alla och medlemmar i Coop för 1%-enhet rabatt. MedMera Bank har en responsiv sajt och ansökningsformulär.

Coop Privatlån

Coop Privatlån

Tel:

0771 – 171717

Epost:

Signerar med BankID

Bättre för medlemmar

15 000 – 350 000 kr

bottom of page