top of page
Lactiplus_mage.jpg

Vetenskapliga studier visar att en mix av olika mjölksyrabakterier ger bättre effekt än enskilda stammar. Detta har varit utgångspunkten för t ex LactiPlus Mage, som är en pionjärprodukt inom probiotika i Sverige med drygt 20 år på marknaden.

 

Förutom att en balanserad tarmflora är en förutsättning för ett väl fungerande immunförsvar är det också viktigt att stödja tarmflora på rätt sätt för att undvika obalans med besvär som ballongmage, en känsla av uppblåsthet, gaser och liknande störningar som följd. Besvär som också förstärks om vi stressar för mycket eller slarvar med kosten.

En enkel åtgärd för att minska besvären är att stödja tarmflorans sammansättning av goda bakterier. Idag är det vetenskapligt belagt vilka stammar av goda mjölksyrabakterier som verkligen fungerar. Studier understryker att det bara är vissa av de över 1000 arter av bakterier som finns i tarmen som fungerar som tillskott.

 

Genom att tillföra ett brett spektrum av bakterier som trivs på olika ställen i tarmen, får man en fördelning som gynnar hela tarmen.

Hundratals publicerade studier har kunnat visa vilken positiv effekt som man får av ett tillskott av goda magbakterier.

Ditt livsviktiga immunförsvar styrs från magen

Hur du mage att i dessa tider inte bry dig om hur din mage mår? Faktum är att minst 75% av ditt immunförsvar utgörs av sammansättningen och balansen av goda bakterier i din tarmflora. 

LactiPlus Mage är det självklara valet för dig som värnar om din hälsa.

LactiPlus Mage tillför ditt tarmsystem ett brett spektrum av de goda bakterierna som är så ytterst betydelsefulla för en balanserad tarmflora och ett väl fungerande immunförsvar.

Lacti IBS.png
bottom of page