top of page
beautiful-2405131_1920.jpg

För dig med kontrollbehov

Hårkontroll är en komplett hårvårdsserie som ger dig ett vackert och formbart hår. Varje dag. Året om.

Håret utsätts dagligen för olika prövningar såsom stylingprodukter, hårförlängningar, löshår och färger. Precis som hela kroppen behöver hår rätt sorts näring för att kunna visa sin bästa sida.

Att äta sunt och välbalanserat är förstås det bästa sättet men ibland kan ett kosttillskott behövas. Det som särskiljer Hårkontroll från andra liknande produkter är dess breda och näringsrika sammansättning speciellt framtaget för att resultera i ett fantastiskt vackert hår.

Hårkontroll är icke förvånande ett av Sveriges populäraste näringstillskott för hårets rötter, en förutsättning för vackert, livfullt och formbart hår. Med över 25 år på marknaden har Hårkontroll för väldigt många supernöjda kunder blivit det självklara valet när det kommer till hårvård. Hårkontroll är en komplett metod som består av Hårkontroll Hair Beauty Concept. Här ingår kosttillskottet Hårkontroll Boost för snabb näringsetablering och uppbyggande och boostande näringstillskott i form av mineraler och vitaminer. Hårkontroll Boost har det patenterade, unikt biotillgängliga keratinet Cynatine HNS som binder till hårets naturliga keratin och även biotin som bevarar hårets normala tillväxt och välbefinnande.

I serien ingår även kosttillskottet Hårkontroll Original som ger daglig näring till hårrötterna. Samverkan av en bred sammansättning av selekterade vitaminer och mineraler säkerställer rätt näringstillförsel för det växande håret.

Här ingår även biotin för hårets normala tillväxt och egenskaper. Kombinerat med kiselrik bambu, hirs och L-cystin.

Dessa två kosttillskott kompletteras av Hårkontroll Deep Intense Hydrating Mask, en välgörande och reparerande inpackning med bl a arganolja för alla hårtyper.

Produkten har ett djupverkande, vårdande och mjukgörande extrakt som återställer hårets naturliga mjukhet och lyster. Skyddar och lugnar dessutom en irriterad hårbotten.

Hårkontroll Hair Shine Boosting Spray fulländar denna hårvårdsserie. Detta är en argan- och ricinoljabaserad spray för ökad glans och livfullhet. Sprayen är en stärkande och återfuktande leave-in conditioner med ricinolja, arganolja och Phytantriol för optimal glans och mjukhet. I formulan ingår även Panthenol provitamin B5 för återfuktning och skydd samt en cocktail av vårdande ämnen som ger liv och lyster till frissigt och torrt hår.

Bad hair days long gone!

Hårkontroll® Boost – boostande keratintillskott

Hårkontroll® Hair Shine Boosting Spray – fukt, styrka och glans utifrån

Hårkontroll® Deep Intense Hydrating Mask – återfuktande inpackning

Vågigt rött hår
5d15c64d6877793234139867_produktbild_000
bottom of page